AcasăPoliticParlamentRareș Bogdan nu mai e singurul care afișează AUR...

Rareș Bogdan nu mai e singurul care afișează AUR la Bruxelles

Ilustrație: Marian Avramescu

Europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan nu va mai fi singurul cu AUR mult la mână, dintre românii din Parlamentul European.

Acum o să fie mai mult AUR la Bruxelles decât în cele mai negre coșmaruri ale președintelui demisionar al Uniunii Salvați România (USR), Cătălin Drulă.

George Simion are acum cel mai mult AUR la mână în legislativul comunitar.

Până când Parlamentul European o să vadă Tezaurul României de la Moscova, rușii ne-au trimis suficient AUR la Bruxelles.

Și pentru ca liberalii, dar mai ales Dreapta Unită, să nu rămână cu un gust amar după aceste alegeri europarlamentare, s-a trimis și SOS la Bruxelles și Strasbourg.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare