HomeSportCurling si alte sporturiSportul preferat al românilor: fuga cu patul

Sportul preferat al românilor: fuga cu patul

Cu toate că-n România nu există, undeva pe planeta asta, prin 1965, cineva s-a gândit la un sport care să îmbine plăcutul cu… plăcutul. Aşa au apărut întrecerile cu patul. Ştiu, e şocant că românii n-au făcut asta primii, dar noi avem un alt sport: întrecerile spre pat.

Cum stă treaba cu Întrecerea Paturilor? Pare totul ca şi când a fost gândit de cei de la Red Bull, dar în principiu ai nevoie de un pat cu roţi şi un sistem de propulsie. Şi asta-i tot. Din punctul ăsta te poţi înscrie în competiţii, singura regulă fiind să porţi pijama pe parcursul întrecerii. Îmi doresc să văd şi la noi o asemenea competiţie, mai ales că românilor le place să stea cu orele în pat.

Vreau să existe o întrecere între Canapeaua de sufragerie, Patul ţărănesc dotat cu ladă de zestre turbo şi patul de spital. Ştiu deja pe cine pun toţi banii. Dacă-i vânt din spate pun rămăşag pe cel spitalisc fiind mai sărăcăcios. Altfel o să aştept să apară un pat cocalăresc, plin cu pluşuri şi perne înscripţionate, genul de pat care-ţi dă flash-uri în trafic: Ce faci bă! Dormi?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare