HomeSportFotbal si afaceriSteaua-Dinamo. Diseară trupa Taxi lansează piesa „Despre Gigi, smerenie...

Steaua-Dinamo. Diseară trupa Taxi lansează piesa „Despre Gigi, smerenie și tiki-taka”

Solistul trupei Taxi a declarat că în această seară, pe Stadionul Național, va avea loc lansarea noului viitor hit al trupei, „Despre Gigi, smerenie și tiki-taka”. Aceștia se așteaptă la un succes și speră să devină imnul oficial al echipei.

Totul ține de un nou proiect al trupei Taxi, acela de a compune câte o piesă pe săptămână despre orice. „Știm că o să dăm lovitura cu ceva, important e să nu ne scape nimic. Dacă diseară bate Dinamo schimbăm versurile și le facem pro-Dinamo, dacă se termină egal o dăm din versuri că a fost o partidă indecisă. Dacă e vreun henț pe undeva, facem repede o piesă și despre asta”, a declarat solistul Dan Teodorescu.

Întrebat despre colaborarea cu trupa Taxi, Gigi Becali a declarat că nu este neapărat încântat. „Da, păi io mă bucur că zic de mine și de Steaua și de bine, dar am observat că ei umblă cu ironii d-astea. Păi bă, dacă eu vreau palat, îmi fac palat. Că așa a vrut Dumnezeu, nu de capul meu, mă-nțelegi?”.

Între timp Grigore Leșe a declarat că se retrage din proiectele trupei Taxi, așa că diseară celebrul folclorist nu va face parte din primul 11.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare