HomeStiri2.000 de pensionari au fost la concertul Linkin Park,...

2.000 de pensionari au fost la concertul Linkin Park, crezând că e Vanghelion

Aproximativ 2.000 de domni și doamne în etate, îmbrăcați cu cele mai bune sacouri de înmormântare și milieuri, și-au făcut simțită prezența la concertul trupei Linkin Park de la Romexpo. Organizatorii au rămas surprinși de numărul mare de pensionari, dar și-au spus că gusturile muzicale nu se discută.

De fapt, toți bătrânii prezenți la concert au venit crezând că Marean-primarul-care-este a organizat un nou Vanghelion, la trecerea dintre mandate, ocazie bună de ascultat un Linkin Park, Clejanii, Laura Lavric și Toto Cutugno și de mâncat ceva, orice. Din păcate pentru ei, mari le-au fost surpriza și tensiunea aflând că masa și dansul se rezumă la țopăieli pe ritm și mișcări sus-jos din cap. Supărați, au declarat, la ieșirea de la concert, că a fost cel mai fără mâncare și horă eveniment organizat vreodată la Romexpo, și data viitoare nu mai vin. Fără mâncare d-acasă.

Organizatorii evenimentului și-au cerut scuze și au promis că la următorul concert Linkin Park vor organiza în mod special o zonă cu mese și bănci, bufet suedez, sucuri la dozator, baloane și traiste de rafie pentru fiecare pensionar care vrea să ducă și acasă la nepoți.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare