HomeStiri70 de balerini din galeria lui Dinamo și-au rupt...

70 de balerini din galeria lui Dinamo și-au rupt tutuurile

Înainte să înceapă meciul de fotbal Dinamo – U. Cluj, încheiat cu scorul „nu-mi vine să cred că nu a fost blat!”, mai mulți balerini din Peluza Cătălin Hîldan s-au luat la bătaie, din cauza unei neînțelegeri privind coregrafia pentru partidă.

Aproximativ 40 de suporteri, echipați cu bâte, fumigene și tutuuri mov au început coregrafia pentru baletul „Romeo și Julita”, repetată îndelung în toți anii ăștia de pregătire pentru Liga Campionilor. De cealaltă parte, alți suporteri, în tutuuri bleu-ciel, au început coregrafia baletului „Frumoasa din pădurea adormită”. Supărați că nu le iese dansul, cei în bleu-ciel au început să rupă colanții de pe ei și să adreseze măscări, genul de trimiteri la care un vegetarian ar fi făcut infarct.

Cât ai spune poignet, cele două grupări au început să se zgârie pe machiaj, să-și arunce sclipici în ochi și să se păruiască. Jandarmeria a intervenit prompt și a amendat ambele tabere. De asemenea, 11 balerini nu mai au voie să meargă pe poante la următoarele cinci etape de Liga I.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare