HomeStiriAmendat pentru că nu avea cauciucuri de plajă

Amendat pentru că nu avea cauciucuri de plajă

Un bucureștean ghinionist a fost amendat pe plaja din Saturn după ce a fost prins de trei reprezentanți ai Poliției Călare pe Plajă fără anvelope speciale. Se pare că acesta și-a parcat mașina chiar lângă prosop, la cinci metri de malul mării, fără să fie echipat corespunzător de sezon. Polițiștii i-au reținut talonul, prosopul și pițipoanca pentru o perioadă de 60 de zile, cu opțiunea prelungirii până la finalul sezonului estival.

Bucureșteanul este revoltat și a declarat că va contesta amenda la Haga, pentru că nu este normal să ceri anvelope speciale pentru o plajă în condiții atât de proaste. „Mi-am spart două cauciucuri în gropile de pe plajă și îi sărise și fondul de ten de pe față prietenei. Oribil! Arată scandalos! Io vreau talonul și prosopul. Nu plec de pe plajă până nu le primesc. De femeie mai fac rost, dar fără alea două nu plec”, a declarat șoferul.

Polițiștii din Constanța le reamintesc tuturor șoferilor că, până pe 1 septembrie 2012, sunt obligați să echipeze automobilele cu anvelope de plajă, acestea fiind mai aderente la nisipul cu chiștoace. Studii recente au demonstrat că numărul turiștilor călcați de mașini pe plajă a scăzut semnificativ de când cu noua lege.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare