HomeStiriAntena 3 a intrat în vacanță

Antena 3 a intrat în vacanță

Postul de televiziune Antena 3 a intrat în vacanță, motivul fiind că acum, de când e Ponta premier, nu prea mai au ce să facă. Pe holurile televiziunii au început să se răsucească rotocoale de vegetație uscată, iar studiourile sunt pline de praf. Arată apocaliptic.

Cu puțin timp înainte ca Voiculescu să-i anunţe că își pot lua o vacanță, Gâdea a fost surprins la toaletă urlând în oglindă „Doamne, ce am făcut!?”, iar Badea găurea cu pumnii o ușă. Se pare că majoritatea angajaților postului Antena 3 nu știu ce e aia vacanță. Nici măcar să scrie acest cuvânt. Mulți dintre ei sunt speriați că vor ajunge să nu mai aibă loc de muncă, acum că nu mai au pe cine înjura.

În timpul ultimei ședințe de redacție, Dana Grecu a fost auzită până în cartierul Berceni în timp ce șoptea în lacrimi: „ȘI EU ACUM CE FAC!? CU CINE MAI VORBESC!? BĂSESCU E DE VINĂ CĂ AVEM VACANȚĂ!”.

Sub semnul anonimatului. Ciutacu le-a propus colegilor să facă campanie PDL-ului, să se întoarcă la putere. Altfel cum să mănânce și ei o pâine?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare