HomeStiriBianca Drăgușanu își deschide grădiniță de pițipoance

Bianca Drăgușanu își deschide grădiniță de pițipoance

Bianca Drăgușanu, după ce a pozat în Playboy și s-a filmat în momente intime cu Cătălin Botezatu, a decis că e cazul să schimbe macazul în viață și să-și deschidă o gradiniță. Astfel, va putea să-i învețe pe copiii de vârste fragede adevăratele valori ale vieții: Dolce & Gabbana, Armani sau Versace.

Programul de studiu va fi conceput special, în funcție de sexul copilașului. Fetițele vor învăța la grupa mică cum să fie animatoare de bar, cum să atragă interlopi periculoși și cum să se ia la bătaie cu alte pițipoance la TV. La grupa mare vor fi cursuri de stat pe scaun și de bancuri proaste, special pentru a forma de mici cele mai bune asistente de emisiuni mondene.

Băiețeii vor învăța la grupa mică ce înseamnă să fii interlop și toate responsabilitățile care vin cu această meserie: porecla tembelă, pumnii în gură gratuiți și pițipoanca sugativă de euroi. Odată trecuți de acest stagiu, băieții vor afla despre un meșteșug mult mai înalt, prezentatorul de show monden. Acolo, ei vor trebui să deprindă abilități esențiale: cum să încurajezi un scandal, dar să faci să pară că vrei să-l oprești, sau cum să nu izbucnești în râs isteric când îl întrebi pe Fernando de la Caransebeș dacă-și dorește să ajungă star la Hollywood, alături de Brad Pitt și George Clooney.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare