HomeStiriCE: Nu mai puneţi staniol în geamurile Comisiei!

CE: Nu mai puneţi staniol în geamurile Comisiei!

Printr-un comunicat intern remis tuturor angajaţilor Comisiei Europene de la Bruxelles, românilor care îşi desfăşoară activitatea în birourile clădirii Berlaymont din capitala belgiană li se cere să îşi dea jos staniolul şi ziarele din geam. 

„Toate geamurile din sediul central al Comisiei Europene sunt prevăzute în lateral cu butoane care acţionează parasolarele şi sistemele de securitate. Vă rugăm să nu mai încercaţi să preveniţi pătrunderea razelor solare în birourile dumneavoastră prin alte metode de tipul foliei de staniol sau al ziarelor tabloid. Orice abatere va fi sancţionată”, scrie în comunicatul primit marţi, 2 aprilie, prima zi cu soare din acest an.

Se pare că, din obişnuinţă, mai multe geamuri de la etajele superioare ale sediului CE au fost tapetate cu hârtie de ziar sau cu staniol. Potrivit unor persoane care se aflau în preajma clădirii în dimineaţa zilei de 2 aprilie, este foarte probabil ca acele birouri să fie ale unor angajaţi români, pentru că – spun aceştia – titlurile desluşite în ferestre erau „Click!” şi „Libertatea”.

Un astfel de comunicat a mai fost trimis şi în urmă cu câţiva ani, când se derula campania Maggi, şi românilor li s-a cerut să dezlipească inimile roşii de pe ferestrele birourilor.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare