HomeStiriCheloo șochează: a spus „Săr’na” unei femei

Cheloo șochează: a spus „Săr’na” unei femei

Cheloo, cunoscutul membru al trupei de rap Paraziții, a șocat opinia publică după ce a fost surprins spunând „săr’na” unei femei pentru care, colac peste pupăză, a ținut și ușa blocului unde locuiește. Fanii acestuia s-au revoltat pe pagina de Facebook și au ținut să precizeze că nu se așteptau ca și Cheloo să-și calce pe principii și să fie un prefăcut.

Fanii trupei Paraziții au început să-l compare pe Cheloo cu CRBL, un alt artist care și-a dezamăgit fanii în urma unui eveniment recent. „Îi anunț pe toți fanii mei și ai trupei că nu-mi cer scuze pentru nimic, fiindcă doar muierile-și cer scuze. Regret totuși ieșirea de moment și-i asigur pe toți bărbații adevărați că n-o să mai fac niciodată un lucru atât de rușinos”, a fost răspunsul postat de Cheloo pe Facebook.

Femeia pentru care Cheloo a ținut ușa blocului a declarat că toată această poveste i se pare o exagerare și lumea trebuie să-nțeleagă că Ștefan Ion Cătălin este om în toată firea, cu soție și copil, cu mașină scumpă, face cumpărături la hipermarket și toate celelalte lucruri prin care trec și ceilalți.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare