HomeStiriConnect-R are probleme cu credibilitatea

Connect-R are probleme cu credibilitatea

Cântărețul român, de etnie asumată, Connect-R, are probleme în a se face credibil în fața publicului. Prezent la un concert în Chișinău, acesta nu a reușit să convingă pe nimeni că este țigan și nu din Puerto Rico. A purtat chiar și un tricou în timpul concertului, dar fanii acestuia au considerat că este un nou trend venit de la București, așa că și-au comandat, la rândul lor, tricouri cu mesajul „Sunt țigan”.

Solistul este neliniștit și nu înțelege cum de oamenii au ajuns să creadă că este venit tocmai de peste Ocean. „La început mă prefăceam și eu că am accent, că, uneori, în Ferentari mai vorbeam așa, din colțul gurii, jmecherește. Dar mă opreau fanii pe stradă să mă laude că am învățat româna foarte bine și sunt un puerto rican simpatic”, a mai declarat Connect-R, vizibil afectat de confuzie.

Fanii din Republica Moldova au rămas surprinși de cântărețul român. „Pfuai di minii! Îi român?! Nu iegzistă, domnule! Ăsta-i vienit la studii ca noi, prin Bucuriești”, au precizat mai mulți fani din Chișinău.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare