HomeStiriCopiii din Africa strâng mâncare pentru Bianca Drăgușanu

Copiii din Africa strâng mâncare pentru Bianca Drăgușanu

Aşa cum în România există ONG-uri pentru salvarea copiilor săraci din Africa, și acolo lumea este interesată de cei suferinzi din România. Vizibil emoționați de condiția fizică precară în care se află Bianca Drăgușanu, mai mulți tineri dintr-un sat african din Lesotho au început să strângă alimente. De asemenea, aceștia vor să atragă atenția asupra faptului că sunt multe astfel de tinere în România, care, în ciuda faptului că dispun de o situație financiară bună, nu știu să mănânce. Doctorii africani au declarat că această maladie europeană îi depășește, dar consideră că este echivalentul momentului când stai cu gura căscată la ploaie și te îneci.

Tânărul Bilule Matabe din satul Moitsupelis a declarat că știe că pe planetă sunt oameni mult mai neajutorați decât el, și trebuie să-i ajute. „Ne pare rău că nu avem Facebook să-i fi dat niște like-uri, că nouă mult bine ne-a făcut asta. O să facem tot posibilul să strângem de-un pumn de orez și-un pahar de apă, cât să-i ajungă pentru şase luni”, a mai declarat tânărul de 13 ani.

De asemenea, impresionați de faptul că numeroase personalități din România adoptă la distanță un copil african, și copiii de acolo vor să adopte câte o vedetă, dar de aproape, că-i mai bine pentru creștere.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare