HomeStiriCum vor arăta Bucureștiul și România atunci când metroul...

Cum vor arăta Bucureștiul și România atunci când metroul spre Drumul Taberei va fi gata

Cică autoritățile au anunțat că lucrările pentru magistrala de metrou spre Drumul Taberei vor fi reluate. Cum probabil se vor succeda mai multe generații până când bucureștenii vor ajunge în parcul Moghioroș pe sub pământ, iată predicțiile noastre pentru cum vor arăta Capitala și România atunci când magistrala va fi gata.

1. Ion Iliescu va avea 666 de ani.

2. În acord cu legile evoluției biologice, câinii vor înlocui oamenii în calitatea de specie dominantă în București. În plus, în viitor se va pune problema oamenilor maidanezi.

3. Trenul de la București la Constanța va face, în sfârșit, cât scrie pe bilet: 2 ore şi jumătate.

4. Autostrăzile suspendate vor fi construite înaintea liniei de metrou spre Drumul Taberei. Totuși, ele vor deveni irelevante, deoarece oamenii se vor putea deplasa și prin teleportare.

5. După ce întreg Centrul Vechi va fi pus la pământ, coloșii de sticlă vor fi considerați monumente istorice, deoarece acestea vor reprezenta cele mai vechi clădiri din România.

6. Tot monument istoric va ajunge și singurul crater din asflatul străzilor bucureștene, ca obiect de studiu pentru ingineri: ei se vor întreba cum a fost posibil ca, într-un punct, să se circule în asemenea hal pe străzile din România.

7. În viitor vor fi atât de multe supermarketuri încât fiecare român va avea unul în propria sa casă ori apartament.

8. Stră-stră-stră-stră-stră-nepoții lui Crin Antonescu vor fi încă frustrați de faptul că șeful liberal nu a ajuns președinte în 2014.

9. Dinamo tot nu va ajunge în Champions League.

10. Catedrala Mântuirii Neamului va deveni Mallul poporului.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare