HomeStiriCurs de dezvoltare personală cu Bendeac: Cum să fii...

Curs de dezvoltare personală cu Bendeac: Cum să fii mârlan 24/7?

S-a deschis sesiunea de înscrieri la cursul interactiv de dezvoltare personală pentru bărbaţi susţinut de Mihai Bendeac. Juratul de la „România dansează” va fi trainer, timp de două zile, pentru toţi cei care doresc să se cizeleze în arta de a înjura o femeie şi vor să devină cei mai inventivi mârlani.

Artistul a declarat că ceea ce a făcut la ediţiile precedente ale emisiunii (i-a spus fostei iubite că este în avantaj „când dansează, nu când vorbeşte”, că este „proastă” şi „tâmpită”), este un exemplu elocvent despre abilităţile de comunicare pe care le-ar putea dobândi orice participant la cursul său.

Workshopul este structurat în 3 module:

  1. Formulări de bază în comunicare directă – modul introductiv care cuprinde prezentarea unei liste de expresii uzuale în varii circumstanţe, alături de exerciţii de postură, mimică şi voce.
  2. Injuriile în contexte oficiale şi cu public numeros – studii de caz pe mai multe situaţii-cheie desfăşurate în spaţii publice în care s-ar putea regăsi participanţii alături de fostele iubite sau alte femei din viaţa lor
  3. Exerciţii şi evaluare – modul practic cu accent pe jignirea fostelor iubite ale participanţilor

Cursanţii sunt rugaţi să vină cu fotografii ale fostelor prietene sau ale altor femei din viaţa lor şi cu o scurtă descriere a acestora pentru a putea lucra aplicat. Data şi locul de desfăşurare vor fi anunţate via e-mail tuturor celor înscrişi.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare