HomeStiriDD va produce himene românești la Oltchim

DD va produce himene românești la Oltchim

Imediat după ce a cumpărat Oltchim, Dan Diaconescu a declarat că din banii poporului s-a decis reformarea uzinei, astfel încât începând de astăzi să se producă un singur lucru pentru care cererea este foarte mare în România: himene.

Împreună cu asistenții mei care au terminat toți Harvard și Spiru Haret la distanță, ne-am consultat cu spectatorii OTV care trimit non-stop SMS-uri și am decis că România are mare nevoie de o fabrică de acest tip. Putem spune cu mândrie că la Oltchim se construiește Himenul Poporului, aceasta fiind și denumirea brandului”, a mai menționat Dan Diaconescu.

Condurățeanu a ținut să întărească precizările președintelui PP-DD, declarând că himenul care se va construi la Oltchim este natural, bio, plin de vitamine și cele necesare dezvoltării omului și societății. De asemenea, conspiraţioniştii care se perindă, seară de seară, pe la OTV au emis o ipoteză șocantă: ciocoii sunt afectați de acest himen și-și vor pierde din curajul de a fura poporul dacă vor afla că-i virgin și nepângărit.

Ideea lui Dan Diaconescu de a produce himene românești a venit după ce o companie chinezească a început să producă himene artificiale la bucată, având un mare succes în țările musulmane, în căminele studențești și la petrecerile țigănești. Auzind de acest potențial economic uriaș, președintele poporului și-a spus că românii vor câștiga enorm dintr-o asemenea afacere. Și, de asemenea, devine o țară inabordabilă pentru ciocoi.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare