HomeStiriDe ce va fi chemat la MAE diplomatul rus...

De ce va fi chemat la MAE diplomatul rus care a comis accidentul rutier din Bucureşti?

Accidentul rutier provocat, duminică, la Bucureşti, de un diplomat rus care se credea la Moscova, urmărit de rakeţi, a declanşat multe discuţii, zgândărind sentimentele rusofobe ale unei populaţii care, de pe la 1812 încoace, le-a tot dat celovecilor ceasuri, grâu, petrol, dar şi frigidere întregi de carne. Toată lumea apreciază că va urma o nouă muşamalizare, gen Teo Peter, dar nimeni nu-i mai bate acum obrazul lui Ponta, că s-ar apleca în faţa Licuriciului Roşu de la Miazănoapte. Ca să elimine asemenea speculaţii, Titus Corlăţean a anunţat că îl va convoca mâine la sediul MAE pe diplomatul rus vinovat de producerea accidentului. Din surse care au dorit să rămână anonime, am aflat că acesta va fi asigurat de următoarele lucruri:

–       că guvernul regretă profund că nu i-a asigurat rusnacului cel puţin trei antemergătoare cu girofar, două motociclete de poliţie şi că nu a blocat circulaţia, duminică, pe traseul urmat de el.

–       că statul român îşi cere scuze oficial, fiindcă trecerile de pietoni din Bucureşti sunt atât de apropiate una de alta şi promite că va remedia situaţia, prin construirea de pasaje supraterane, la preţuri de poduri suspendate, de către sponsorii tradiţionali ai USL.

–       că poliţistul care a avut îndrăzneala să-i ceară să sufle în fiolă va fi mutat de la Circulaţie, unde tot mai ieşea o şpagă, la Poliţia locală, să păzească băncile din Cişmigiu.

–       că toate pagubele produse maşinii vor fi acoperite din fondul de rezervă al guvernului, iar pe post de pagube morale rusnacul va primi un Lamborghini roşu, cum le place lor.

–       că oricând vrea, este bine venit să conducă maşina prin Bucureşti beat mangă, băutura urmând să fie asigurată de Direcţia de protocol a cabinetului Ponta.

–       că imunitatea diplomatică va fi extinsă la toţi cetăţenii ruşi, fie ei peşti, rakeţi, prostituate sau bişniţari, care vor putea părăsi ţara indiferent ce delict au comis.

–       că domnii Ponta, Antonescu, Iliescu şi Voiculescu, implicit ministrul Corlăţean, rămân şi pe mai departe fideli ascultători ai postului „Vocea Rusiei” şi au micuţa rugăminte să mai primească şi ei, din când în când, nişte melodii cu dedicaţie, să ştie ce au de făcut în continuare.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare