HomeStiriEXCLUSIV! FOTO! RĂMÂI PROST! Pe aeroportul Henri Coandă se...

EXCLUSIV! FOTO! RĂMÂI PROST! Pe aeroportul Henri Coandă se va construi un PASAJ SUPRATERAN!

Zilele acestea autoritățile au decis construirea unui pasaj suprateran în zona Aeroportului Internațional Henri Coandă cu scopul fluidizării traficului aerian și de la sol. Proiectul se află, deocamdată, în dezbatere publică. Vestea nu ar trebuie să ne surprindă prea tare în condițiile în care în numele fluidizării traficului de orice fel (auto, pietonal, subacvatic și al câinilor maidanezi) s-au tot construit betoane: pasaje auto supraterane, subterane, suspendate și pasaje pietonale exclusiv subterane.

Proiectul se vrea a fi unul de anvergură, intenția autorităților fiind să unească pasajul Pța Presei – Kiseleff cu aeroportul. Scopul final este crearea un pasaj continuu, un mega pasaj care să unească toate pasajele prezente și viitoare. Și asta pentru că studiile au arătat că oamenii preferă pasajele, mai ales cele subterane în dauna spațiilor exterioare verzi care pot ascunde insecte, căpușe și păsări care fac urât.

Așa cum era de așteptat, pe lângă pasajele supraterane pentru avioane, care vor înlocui mare parte din suprafața aeroportului, se vor construi și pasaje subterane pentru pietoni conectate cu viitorul pasajul subteran de la Piața Romană. Odată finalizate construcțiile, pietonii vor putea ajunge la aeroport în doar 6-7 ore de mers pe jos.

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare