HomeStiriGrupul Let’s Do It, Romania! curăţă gunoiul spaţial

Grupul Let’s Do It, Romania! curăţă gunoiul spaţial

După nenumărate campanii de responsabilizare a oamenilor şi după acţiuni pline de succes de adunat gunoaie după miile de români cu obrazul de opincă, grupul Let’s Do It, Romania! pleacă să cureţe şi spaţiul cosmic.

Decizia a fost luată după ce specialiştii au anunţat că sateliţii şi viitoarele misiuni de explorare sunt în mare pericol de coliziune cu aceste reziduuri care au rămas în galaxie în urma explorărilor.

„Suntem pregătiţi pentru această acţiune, ne antrenăm deja de mult timp pentru o manifestare de o asemenea amploare. Ne bucurăm că prindem în perioada de training şi grătarele de 1 mai. Deja ne-am împărţit pe câteva echipe de intervenţie care să acopere marile parcuri din Capitală şi lizierele pădurilor. Am aflat că la ora actuală există, estimativ, 400.000 de resturi în spaţiu la altitudini cuprise între 700 şi  1.000 de kilometri, ceea ce ne face să fim încrezători că în maximum trei zile rezolvăm problema. Momentan căutăm un producător de harpoane şi unul de saci de gunoi încăpători să ne sponsorizeze”, a declarat un voluntar fondator din LDR.

La acest moment, echipa se află la Glina unde se antrenează de zor în mânuirea harpoanelor cu care vor colecta gunoaiele ucigaşe.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare