HomeStiriJucătorii lui Dinamo, ofertați de măcelării importante din țară...

Jucătorii lui Dinamo, ofertați de măcelării importante din țară și străinătate

Înfrângerea de ieri în fața Stelei nu a avut doar consecințe negative asupra clubului din Ștefan cel Mare. Astfel, în vreme ce steliștii erau urmăriți din tribune de câțiva trimiși ai unor mari cluburi de fotbal din Europa, precum AC Milan, pentru dinamoviști veniseră special o serie de măcelari renumiți din țară și străinătate.

„Ne-a plăcut ce-am văzut pe teren”, ne-a declarat un măcelar din Germania. Mai mult ca sigur ei au fost impresionați de intrarea criminală a lui Strătilă la Chiricheș, prin care dinamovistul i-a tranșat piciorul stelistului până când i l-a băgat în piuneze. „De-abia aștept să văd cum s-ar descurca și cu o halcă de porc sau de cal, băiatul ăla chiar are potențial”, a continuat același măcelar, care pare decis să-l transfere pe Strătilă la măcelăria sa din Berlin.

În alte știri, și fanii dinamoviști anunță schimbări pe viitor. Astfel, la următoarea înfrângere cu Steaua, ei sunt hotărâţi să arunce pe teren nu doar cu sticle sau telefoane mobile, ci și cu canapele, agheuri sau câini.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare