HomeStiriMinune! Gigi Becali a fost înjurat de o statuetă...

Minune! Gigi Becali a fost înjurat de o statuetă de aur cu Sfântul Gheorghe

Nici nu și-a terminat bine conferința de presă de ziua sa, că Gigi Becali a trecut printr-o experiență religioasă profundă, la limita imposibilului: a fost înjurat de o statuetă de aur cu Sfântul Gheorghe!

Aflat în toiul declarațiilor către presă, Becali s-a simțit, la un moment dat, cutremurat de un fior puternic, pe care nu l-a băgat însă în seamă. După ce a rămas singur în Palat însă, el a auzit o voce care îi spunea, pe un ton grav: „Gigi la pușcărie” și „Becali, ești un bagabont”. Într-o primă fază, latifundiarul din Pipera a bănuit că, la mijloc, era o farsă de ziua lui. „Care faci glume proaste cu mine, bă? Luțule, tu ești? Meme, bagabontule, ai plecat de aicea?”, ar fi răcnit acesta în gura mare. Când și-a dat seama însă că lacheii săi nu erau la Palat, Becali a observat că injuriile veneau de la o statuetă de aur care îl înfățișa pe Sfântul Gheorghe, care-i spunea că e nedemn să poarte acest nume și că porțile Raiului îi sunt închise, deoarece e doar un papagal.

Pentru a-și rezolva problmele cu managementul din Ceruri, Gigi Becali a plecat de urgență la Athos, bănuind că la mijloc se află niște restanțe neplătite către călugări de la ultimele victorii obținute de Steaua.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare