HomeStiriMoaștele Sf. Calic au plecat în turneu național

Moaștele Sf. Calic au plecat în turneu național

Anunț entuziasmant pentru toți iubitorii de moaște din România. Pelvisul și peroneul Sfântului Calic au plecat în turneu național, turneu de promovare a mișcării „Nu pupa tu Lady Gaga, pupă-mi pelvisul și gamba”. De asemenea, în acest turneu se vor strânge fonduri și pentru Casa de Ajutor Patriarhal „Catedrala Neamului”.

Sfântul Calic a pregătit spectacole incendiare pe marile scene din România, cu parfum de păr ars și tămâie. Managerii Sfântului Calic speră să se strângă măcar un sfert din publicul lui Fuego, pentru a garanta o atmosferă divină. Turneul va culmina cu un show incendiar pe National Arena, în deschidere fiind un metatarsian al Sfântului Belebeu și o claviculă a Sfintei Marghioala. Preţul biletelor variază de la 10 la 100 de lei, iar persoanele cu locuri la Golden Circle vor primi gratis o sticlă cu apă sfințită.

Sfântul Calic are aproximativ 2.000 de ani de carieră, zeci de mii de turnee, albume, cărți și interviuri. În anul 1429 a intrat și în Hall of Fame, de atunci așteptând și intrarea în calendare.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare