HomeStiriO echipă de moroi și strigoi din Teleorman va...

O echipă de moroi și strigoi din Teleorman va juca în Liga 1

Schimbări politice pe bandă rulantă la Liga Profesionistă de Fotbal. După mazilirea lui Mitică Dragomir, omul care părea că are fundul lipit cu Picătura sau SuperGlue pe scaunul LPF, nici măcar femeia de serviciu din subordinea celui poreclit cândva Corleone nu a scăpat acestei prigoane, ea fiind concediată pe motiv că ar fi băsistă.

Motivul? Proaspăt ales în funcția lui Dumitru Dragomir, Gino Iorgulescu a prins-o pe aceasta cu o umbrelă cu însemnele PDL-ului de la alegerile din 2009 și, pentru a nu se pune rău cu Victor Ponta sau Liviu Dragnea a concediat-o pe loc. “Nu puteam s-o las acolo, dacă veneau la mine la birou domnu’ Victor sau domnu’ Liviu?” s-a scuzat Gino.

Aceasta nu este însă singura decizie de management luată de noul șef al LPF. Din câte se pare, Liga 1 va suferi o modificare drastică din punctul de vedere al structurii competiționale, deoarece anul viitor vom avea în primul eșalon fotbalistic o echipă din Teleorman formată din moroi și strigoi.

Echipa, care va purta fie numele baronului local (F.C. Liviu Dragnea), fie F.C. Învierea se pare că și-a asigurat deja semnătura unor nume importante din istoria fotbalului românesc și internațional, precum Gicu Dobrin, Cătălin Hîldan, Garrincha sau Ferenc Puskas și va fi antrenată de celebrul Ștefan Kovács, cel care a mai trecut, în cariera sa, și pe la Ajax Amsterdam. „Singura noastră frică este să nu avem prea multe mâini moarte în atac”, ne-a dezvăluit un viitor oficial al clubului.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare