HomeStiriOala cu galbeni a irlandezilor, vandalizată în duminica de...

Oala cu galbeni a irlandezilor, vandalizată în duminica de Saint Patrick

De supărare că irlandezii nu le-au plătit taxa, parcagiii din zona Unirii au răzuit cu săbiile din dotare oala cu galbeni pictată pe autoutilitarele care au defilat cu ocazia zilei de St Patrick în București.

„Păi cum să nu dea banu, dom’le? Ce, noi îi păzim utilitara degeaba aicea? Dacă nu eram noi, venea plotoneru şi îl amenda că a parcat ilegal pe locul nostru”, a declarat, nemulţumit, Marean Dubiță, parcagiu cu state vechi pe Splai.

Pe lângă  Ansamblul Folcloric Săpânţa şi grupul vocal Coras, la eveniment au fost aşteptaţi cimpoierii din Vrancea şi din Vaslui, însă cei din urmă nu au reuşit să mai ajungă până la piaţa George Enescu după ce s-au oprit la una mică la Green Hours.

Defilarea s-a precipitat puțin după ce un grup restrâns de doamne în vârstă, îmbrăcate în taioare pepit şi cu batice legate la gură, i-au stropit cu agheasmă pe participanții care purtau crucea celtică la eveniment.

În capătul Bulevardului Libertății, sărbătoarea a decurs cum nu se putea mai bine. Mai mult, Crin Antonescu a decis că preferă ca luminile de pe Palatul Parlamentului să rămână verzi și după acest weekend, pentru un somn mai odihnitor.

Autorităţile au declarat în dimineaţa aceasta că se gândesc să implementeze mai des sistemul inovator de suplimentare a ambulanţelor de la Urgenţe folosit în aceste zile – şi anume ambulanţa cu remorcă – pentru a se asigura că absolut toţi pacienţii ajung înainte de comă alcoolică la spital. Acest sistem a funcţionat impecabil în 2013, înregistrându-se un singur eveniment notabil în seara de 17 martie, când un irlandez turmentat a cerut cu insistenţă personalului medical să oprească ambulanţa ca să mai bea o bere.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare