HomeStiriOribil: Sebastian Ghiţă a ameninţat că-l termină cu mâna...

Oribil: Sebastian Ghiţă a ameninţat că-l termină cu mâna lui pe Robert Negoiţă!

Robert Negoiţă a depus plângere penală împotriva colegului de partid Sebastian Ghiţă, susţinând că acesta l-a ameninţat telefonic cu moartea. S-ar părea că scandalul a pornit în urma nerespectării unor clauze contractuale de către Negoiţă: primarul i-ar fi trimis lui Ghiţă marfă lipsită de prospeţime, alterată chiar pe alocuri şi complet virusată cu troieni producători de usturime. Negoiţă s-a scuzat afirmând că nu a apucat să controleze personal pachetul, acesta fiind verificat doar de către subalterni.

Ghiţă nu a acceptat argumentul: “Aşa ceva nu se face între colegi, sunt sigur că şi o livrare de la Cotroceni ar fi fost mult mai sigură. Nu l-am ameninţat cu moartea pe Negoiţă, e o denaturare a spuselor mele pe stilul Ponta. I-am dorit doar să-i moară în chinuri instrumentul de sondare şi să ajungă la maximum şapte procente până la viitoarele alegeri locale, în stare erectă.”

“Ba e foarte adevărat”, a declarat Negoiţă, “m-a ameninţat că mă termină şi o să mor de mâna lui. Ăsta mă crede vreo Conchita Wurst?! Are cine să mă termine pe mine manual, nu am nevoie de unul cunoscut pentru softul, nu pentru hardul lui!”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare