HomeStiriPep Guardiola și-a depus CV-ul la Steaua București

Pep Guardiola și-a depus CV-ul la Steaua București

După ce a plecat de la FC Barcelona, rușinat că a pierdut calificarea în finala Champions League, Pep Guardiola și-a depus CV-ul pentru postul de antrenor la Steaua. Cu toate că este un antrenor cunoscut, selecția este foarte dură, având contracandidați precum Cârțu, Hagi din nou și Marius Lăcătuș iar. Unde mai pui că are de trecut mai multe examene de fotbalistică cu MM Stoica și o probă practică de rugăciuni cu Gigi.

„Am auzit că la Steaua Budape… Bucharest se antrenează foarte ușor. Patronul face cam toată treaba. El cumpără jucătorii, face echipa, îi antrenează, cumpără și campionatul dacă are destui bani, iar la final ține doar de Dumnezeu dacă mai continui la echipă”, a declarat Guardiola în direct la GSP TV.

Cu toate astea, Gigi nu este impresionat de CV-ul spaniolului, fiind nemulțumit de majoritatea deciziilor pe care le-a luat la FC Barcelona. „Băbăiatule, i-am zis să nu mai joace cu puștiu’ ăla de Messi, de zici că e Elton, că îl dau eu pe Tatu ieftin, dar el nu. Acum nu mai pupă finală, pac- pac!”, a menționat Gigi.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare