HomeStiriPonta va aduce dovada: la Nana a semănat mafia...

Ponta va aduce dovada: la Nana a semănat mafia italiană, nu Băsescu!

“Abia aştept să mă duc la Nana pentru că vreau să văd dacă bălteşte apa pe teren. Oricum, vă asigur că voi pune poze pe Facebook de la Nana, când mă voi duce. Vreau să văd cum stă grâul şi orzul pe care l-am semănat în toamnă”.

Aceasta este declaraţia recentă a Preşedintelui Băsescu. Reacţia Premierului Victor Ponta a fost, ca de obicei, promptă: “Am luat act de spusele dlui Băsescu şi anunţ public că îl voi reclama în Justiţie. Este o nouă implicare a domniei sale în campania electorală. Ştim cu toţii de partea cui e el şi vrea să inducă public ideea că PMP-ul se ocupă de agricultura ţării, nu PSD-ul, cum rezultă clar din afişele noastre cu holde din Belarus. Am depus şi la Parlament o sesizare. Urmează a se constitui o Comisie care, sub conducerea lui Şerban Nicolae, va cerceta modul în care s-au făcut însămânţările la Călăraşi. Putem demonstra cu martori, probe audio-video şi constatările primei Comisii că Băsescu nu a fost văzut la Nana în perioada când afirmă că ar fi semănat pe moşie. În zonă s-a semnalat atunci o puternică activitate a mafiei italiene, concretizată în prezenţa continuă a unor maşini negre cu număr de Sicilia. Doamna Firea a fost fluierată personal dintr-un astfel de automobil, adresându-i-se ameninţări de nereprodus cu tentă sexuală. Pregătim o Ordonanţă de Urgenţă prin care recolta de pe terenurile famigliei Băsescu va fi confiscată la rezerva de Stat, ca ilicită şi nejustificabilă”.

“E adevărat, ca întotdeauna, ce spune dl. Ponta”, a declarat presei doamna Firea. “Persoane cu vădit accent italian mi-au strigat expresii în stilul lui Băsescu, invitându-mă la o respiraţie boca a boca pe bancheta din spate. Mai lipsea puţin şi ajungeau şi la “antenistă împuţită”; unul dintre ei a vrut să-mi smulgă telefonul, dar a renunţat brusc când a văzut wallpaperul cu dl. Voiculescu. Îi mulţumesc dlui Profesor că e alături de noi în orice situaţie, ca un adevărat părinte spiritual. Dl. Preşedinte să-şi instruiască mafioţii să nu-mi strige mie “Yo bella bambina!”, că nu mă vând eu aşa uşor, ca Andreea Pora pe plajă la curul gol!”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare