HomeStiriSCANDAL! Candidatul Ponta l-a agresat fizic pe premierul Ponta...

SCANDAL! Candidatul Ponta l-a agresat fizic pe premierul Ponta după rectificarea bugetară

Un scandal de proporții schizofrenice a avut loc aseară la reședința familiei Ponta din București. Conform relatărilor unora dintre vecinii familieii premierului român, din casa acestuia s-au auzit aseară, vreme îndelungată, țipete și urlete care purtau timbrul vocal al prim-ministrului român, însă acesta părea a se contrazice în mod constant.

Contactat telefonic de Academia Cațavencu, psihologul Simion Fraudă, cercetător de top la Universitatea din Băicoi, a rezolvat însă misterul. El ne-a declarat, pe baza informațiilor pe care i le-am prezentat, că la casa premierului a avut loc o ceartă între candidatul Ponta, pe de-o parte, respectiv premierul și deputatul Ponta pe de cealaltă. Din câte se pare, factorul declanșator al crizei de schizofrenie pe care a suferit-o Victor Viorel Ponta a fost rectificarea bugetară negativă de ieri, în urma căreia premierul României a luat bani de la ministerele Sănătății și Muncii ca să-i dea la Interne sau la Parlament. “Nu se poate așa ceva, trăim în plină dictatură! Lumea moare în spitale sau bătută de jandarmi și voi le dați bani milițienilor sau parlamentarilor, huooo!”, ar fi urlat candidatul Ponta. Nici premierul sau deputatul nu s-au lăsat mai prejos, îndemnându-l pe candidat să lase “gargara și minciunile electorale” și să pună osul la muncă.

Daciana Sârbu nu a fost de față la această răfuială de familie, însă povestește că bona filipineză l-a găsit astăzi pe soțul ei plin de vânătăi. “E așa de anul trecut, de când a ajuns prim-ministru. Câteodată nici nu mai știu cu cine mă culc noaptea și mă trezesc ziua”, ar fi declarat, vizibil afectată, europarlamentarul român.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare