HomeStiriSenzațional! PSY va cânta la Vanghelion 2013

Senzațional! PSY va cânta la Vanghelion 2013

Marean Vanghelie a declarat că anul acesta a pregătit o surpriză de proporții pentru pensionarii obișnuiți cu Vanghelioanele. Cu toate că lumea se aștepta ca anul acesta să cânte Gianni Morandi, Al Bano, Fuego sau Dan Spătaru, Marean a pus ban pă persoană fizică pentru a-l aduce la Romexpo pe cel mai în vogă artist al momentului, PSY.

PSY a devenit faimos cu piesa „Gangnam Style”, Marean fiind sigur că piesa se potrivește perfect pensionarilor care în anii trecuţi se plictiseau pe muzică populară și cereau mereu DJ-ului ceva mai ritmat, „cu bași, maică!”. „Deci io cre că Pisi ăsta e tocmai bun care este, că am înțeles că cartierul Gangnam e cum e Ferentariul la noi, cu mulți cai și sexy lady dastea. De-ci o să fie mijto și toți v-om dansa ca caii ăia”, a declarat Marean Vanghelie.

Auzind cine va întreține atmosfera la Vanghelion, mai multe băbuțe s-au așezat pe scăunele și cu plasele din dotare în fața Primăriei Sectorului 5, sperând să prindă cât mai multe bilete la petrecerea dintre ani.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare