HomeStiriȘOC! Iată de ce Andreea Tonciu nu mai vrea...

ȘOC! Iată de ce Andreea Tonciu nu mai vrea să-și micșoreze nasul

Vestea că Andreea Tonciu ar fi vrut să-și micșoreze nasul a făcut, zilele acestea, ocolul mapamondului, de la eschimoșii din Alaska până la aborigenii din Australia. Cu toate acestea însă, conform ultimelor informații, Tonciu e în dubiu cu privire la operația de rinoplastie.

Reporterii AC au reușit să afle, în exclusivitate, chiar înaintea tabloidelor, decizia vedetei: aceasta a renunțat definitiv la planul de a-și micșora nasul în Turcia. Conform unor surse din anturajul vedetei, aceasta a trăit un moment revelator, o adevărată epifanie, după ce Nicolae Mitea i-a citit seara, la lumina unei veioze, povestea lui Pinocchio. “M-a impresionat până la lacrimi povestea lui Pinocchio, chiar mai mult decât cea a lui Neghiniță. Totuși, m-a pus și pe gânduri: păi dacă mint și eu o dată și-mi crește nasul la loc, ce-am rezolvat? Am aruncat din nou cu banii lui Nicky pe fereastră, și apoi râde toate proastele de mine!”

Conform aceleiași surse citate, minciuna cea mai des folosită de Andreea Tonciu este aceea că ea este cea mai frumoasă și deșteaptă persoană din întreaga lume.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare