HomeStiriŞtire şoc: Octavian Bellu va face echipă cu Béla...

Ştire şoc: Octavian Bellu va face echipă cu Béla Károlyi!

Supărat că, după selfiurile televizate de la Antena 3 cu Ponta şi gaşca europarlamentară PSD, şi-a încasat oleacă de ţeapă simţindu-se “dintr-un alt film” la alegerile pentru preşedinţia COSR, Octavian Bellu va emigra în America.

“Am luat legătura cu Béla Károlyi, dânsul oferindu-mi un post de antrenor la un gimnaziu local. Se plăteşte mai bine decât la naţionala României, acolo înţelegerile se fac cu o strângere de mână şi se respectă ca între gentlemani. Auzisem eu că dl. Ponta minte şi când aruncă la coş din săritura Tsukahara. Îmi pare rău că nu m-am retras mai de mult din România. Eu şi Marta…pardon, Mariana mea am avut oferte pe bani mulţi din străinătate, dar am fost patrioţi şi proşti. O iau de la capăt alături de Béla şi vom scoate o Nadia americană, care va forţa tabelele electronice să treacă de nota maximă 10, fără să mutăm Teleormanul în SUA. M-am săturat de margarina râncedă a politicii româneşti!”

Deocamdată, dl. Bellu îşi dă demisia de oriunde e instalat în România, iar gimnastica feminină a intrat în pregătirile pentru contracte cu “Playboy” şi angajamente în Germania.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare