HomeStiriStudenta criminală are pofte în puşcărie

Studenta criminală are pofte în puşcărie

Carmen Bejan, juna care a căsăpit un malac după ce acesta se dedulcise la farmecele ei corect tarifate, dar refuzase să le plătească, a trimis, din puşcărie, o scrisoare judecătorilor, solicitându-le să fie eliberată imediat, pe motiv de sarcină. Fătuca, rămasă gravidă la foc automat cu un dealer de droguri, se plânge că la mititica nu-s condiţii, iar mititelul din pântecul ei trebuie totuşi să se dezvolte armonios.

În plus, deşi ea e vegetariană, pentru că nu s-a mai atins de carne de când l-a tranşat pe garoiul ăla ca pe porcul de Crăciun, administraţia penitenciarelor i-a băgat în meniu numai tocane cu zgârciuri. Unde mai pui că fata are şi pofte şi, pentru că nu se poate duce la miezul nopţii să pape, bunăoară, guacamole, riscă să piardă sarcina.

Măi, oameni buni, împărţitori de dreptate şi şpăgi, în loc să o ţineţi după gratii pe graţioasa domnişoară, mai bine i-aţi da o trusă de cuţite, din alea de se face reclamă pe OTV la ele, şi aţi trimite-o în Ferentari, că tot bate la uşă curăţenia de primăvară!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare