HomeStiriTop 3 cele mai fierbinți femei din România

Top 3 cele mai fierbinți femei din România

După certuri intense în redacție, am ajuns la un acord privind un top al celor mai fierbinți femei din România. Acestea sunt următoarele:

Locul 3. Maria Agireșoaiei, din Botoșani, arsă pe corp cu gaz de soțul ei, după ce a cheltuit banii de băutură munciți de acesta. Cei doi nu s-au înțeles în privința numărului de pahare cuvenite fiecăruia, așa că au început să se bată. Fost piroman de meserie, bărbatul a reușit să-i provoace soției arsuri pe o suprafață de aproximativ 45% din piele.

Locul 2. Elvira Calotă, din Sibiu, a fost arsă cu un fier încins de un cioban cu care își petrecea pășunatul. Se pare că acesta a fost enervat de femeie pentru că îi făcea scene de gelozie de față cu mioarele. Rana provocată de arsură este minoră. În comparație cu oasele rupte de bătaie.

Locul 1. Florentina Danciu, din Constanța, este câștigătoarea competiției „Cea mai fierbinte femeie din România”, după ce a fost arsă cu var stins de soțul venit de la muncă din Anglia. Florentina a fost surprinsă de soț în pat cu altul, și cum acesta tocmai se pregătea să stropească nişte copaci din curte, a recurs la un gest necugetat. Femeia a suferit arsuri pe o suprafață de aproximativ 90% din piele, ceea ce o califică pentru un meritat loc 1.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare