HomeStiriUn arheolog din București a descoperit un Mega Image...

Un arheolog din București a descoperit un Mega Image de pe vremea lui Burebista

În timp ce săpa pentru un nou strat de castraveți, un arheolog amator din București a făcut o descoperire epocală: a găsit rămășițele unui Mega Image de pe vremea dacilor. Astfel, în urma datării cu carbon-14, acesta a reușit să determine că vestigiile supermarketului sunt de pe vremea lui Burebista, din anul 50 î.e.n.

Descoperirea arheologică este cu atât mai interesantă cu cât reușește să arate, cu exactitate, dezvoltarea economică a Daciei din vremea lui Burebista. În plus, arheologul ne-a mărturisit că a reușit să identifice și elemente importante din felurile de mâncare preparate de daci în acea vreme: „Mai mult ca sigur, dacii aveau o alimentație bazată în principal pe carne de barză, viezure și mânz”, le-a spus acesta reporterilor AC. Nu în ultimul rând, o nouă dovadă pentru plasarea supermarketului în anul 50 î.e.n. este aceea că nu s-au găsit pe nicăieri resturi de recipiente pentru alcool ori etichete pentru vin.

Antropologii au comentat, la rândul lor, descopereriea acestui Mega Image din Antichitate: „Acum înțelegem de ce românii se bulucesc la supermarketuri în prezent, și strămoșii lor făceau la fel”, au comentat aceștia.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare