HomeStiriUn profesor de educație civică a fost dezvirginat de...

Un profesor de educație civică a fost dezvirginat de o elevă

Un nou scandal sexual zdruncină învățământul românesc. Un profesor de educație civică din Severin a fost dezvirginat de o elevă, chiar în cancelarie, scandalul ajungând în presă datorită unor înregistrări High Definition realizate de elevă.

Profesorul M. R., care a dorit să-și păstreze anonimatul, a declarat că se afla singur în cancelarie, în jurul orei 19, aproape de finalul programului, când a fost surprins de eleva A. N., cunoscută sub numele de Pinky. Aceasta a intrat peste profesor în cancelarie și, sub pretextul neînțelegerii unei probleme de ordin civic, a început să se dezbrace. Până să apuce să-și strângă lucrările necorectate de pe birou, M. R. s-a trezit cu tânăra elevă în brațe, luptând din greu să țină hainele pe el. Pinky a reușit să-l dezbrace, să monteze un mic platou de filmare și să abuzeze sexual și mental de profesorul ei. La finalul violului, tânăra a postat înregistrarea pe Facebook, adunând doar 937 de like-uri în prima zi. Profesorul este acum în grija medicilor, fiind grav afectat de cele întâmplate.

Colegii domnișoarei Pinky au declarat că este în totalitate vina profesorului, fiind mereu irezistibil și inabordabil: „Mai multe fete au vrut să-l prindă la cotitură, dar n-au reușit! Nu știm de ce, dar dom’ profesor are un je ne sais carte”, a declarat o tânără elevă.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare