HomeStiriAvem dovada: Elena Udrea a vrut să-şi strâmteze vaginul...

Avem dovada: Elena Udrea a vrut să-şi strâmteze vaginul pe banii Poporului!

Suntem oripilaţi de recenta propagandă băsistă vizând aşa-zisele fraude legate de operaţiile estetice. Ca de obicei, hoţul strigă hoţii, mai ales prin trompeta Cotrocenilor a colonelului Turcescu, cel care a lansat aseară operaţiunea intitulată “Stenogramele Vaginului”.

Am intrat în posesia unor dovezi ce demonstrează clar că Elena Udrea a încercat să-şi facă o operaţie de strâmtare a vaginului la Spitalul De Arşi Politic, subvenţionată 100% de la buget. Respectiva doamnă a intenţionat astfel să prezinte poşeta PMP ca pe o fecioară neprihănită a politicii româneşti, care nici în sutien nici în chiloţi nu ar fi avut de-a face cu orgiile contractuale din guvernarea portocalie.

Singurul motiv pentru care operaţia nu a mai avut loc e că personalul specializat a constatat imposibilitatea încercării, aceasta urmând a fi certificată, de altfel, prin votul popular. Nu ar fi fost decât o nouă cheltuială inutilă a banului public, similară dezmăţului cu patinoare şi săli de sport pentru menopauzatele comunale. E adevărat că poporul ar plăti bucuros vaginul doamnei Udrea, dar nicidecum pentru strâmtare!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare