HomeStiriUtilizator 9gag, arestat pentru umor

Utilizator 9gag, arestat pentru umor

Un utilizator al site-ului 9gag a fost arestat miecuri seară, 28 martie, pentru umor deosebit de grav. El a fost prins la logare cu câteva glume albe asupra sa și câteva poze potenţial provocatoare de hlizeală. Din datele făcute publice de către admin, se observă că utilizatorul a mai încercat și în trecut să ungă clanţa site-ului cu haz. Autoritățile abilitate au început deja o anchetă.

Numele autorului umorului nu a fost dat publicităţii, dar pe Facebook umblă statusul cum că ar fi vorba de Marte Glumeţu din clanul Stendapărilor. În trecut, doi membri ai acest clan au fost arestaţi după ce începuseră să-și spună bancuri, în plină stradă, cu câțiva membri din alt clan. Anchetatorii vor reveni cu mai multe informaţii, pe măsură ce le vor afla.

În urma acestor incidente, poliţiștii din patru ţări s-au autosesizat, pentru că acţiunile de acest gen ar putea degenera. Ei au deja experiență în astfel de anchete de la un caz mai vechi, când Mihai Moraru a fost surprins făcându-și propriile glume. Atunci, Daniel Buzdugan a fost considerat complice, dar amândoi au scăpat din lipsă de probe.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare