AcasăActualitateValeriu Turcan va lua locul lui Steve Irwin!

Valeriu Turcan va lua locul lui Steve Irwin!

Soțul deputatului PDL Raluca Turcan demisionează din funcția pe care o avea la Cotroceni, de purtător de cuvânt al președintelui României. Valeriu Turcan nu oferă niciun motiv al demisiei sale, dar vorbește de o „șansă de a lucra ani de zile în serviciul public”, apoi adaugă că intenționează să migreze în domeniul privat (după cum deducem, bătându-și joc de șansa de a lucra în continuare la stat).

Cum toată lumea bună se întreabă unde se va angaja dl Turcan, dl reporter special al Academiei Cațavencu s-a trezit azi de cu noapte și a dat o grămadă de bipuri unor persoane importante, așteptând să fie sunat. Printre primii care s-au înghesuit să răspundă la apel au fost managerii canalului Animal Planet, care au confirmat, pe surse, că dl Turcan a fost inclus între cei trei norocoși care vor candida pentru postul lui Steve Irwin, prezentatorul care dormea cu crocodilul în pat, dar a mierlit-o zgâriat de o pisicuță-de-mare.

„Datorită condițiilor în care a lucrat, nutrim convingerea că dl Turcan nu va avea nicio teamă să facă baie în slip alături de hipopotami, să bage cobra-n chiloți și să-și pună văduve-negre sub gulerul cămășii. Noi am invitat încă doi candidați la concurs (un nepalez și un bulgar), că așa ne forțează regulile, dar fișa de angajare a dlui Turcan este deja semnată, în alb. O să aibă 50.000 de euro pe lună, telefon, mașină, mâncare – tot ce vrea sufletul lui. Deocamdată, dânsul va fi inclus într-un mic stagiu de pregătire, la ZOO Băneasa, unde am înțeles că e un leu, la care nimeni n-are curaj să intre. Dl Turcan ne-a garantat că intră în cușcă cu spatele, mânjit din cap până-n picioare cu sânge de antilopă, iar leul se va cățăra pe peretele din plasă, de frică. Noi suntem convinși, la ce experiență a căpătat în ultima vreme, că-i va deschide botul leului și-l va pupa pe limbă!”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare