HomeActualitateRevista presei din 18 ianuare: Elena Udrea, Legiunea și...

Revista presei din 18 ianuare: Elena Udrea, Legiunea și Căpitanul

Deschid Jurnalul național și dau peste un titlu mistuitor de incendiar, evident cu litere de-o șchioapă, de zici că am intrat pe Sport.ro: „ELENA UDREA dă lecții de naționalism pe FACEBOOK cu citate din LEGIONARI”. Evident că mi-au atras atenția, așa că deschid articolul și văd următorul citat: „Am primit acest citat de la o prietenă. Adevărat, nu? «A fi naţionalist în România, adică a-ţi închina viaţa ridicării neamului şi ţării tale, însemnează a te aşeza pe un pisc în bătaia tuturor furtunilor urii şi a trăsnetelor răzbunării. Nimic nu e mai urâtă, nimic mai prigonită şi mai lovită decât dragostea supremă de românism.» Nichifor Crainic”. Haideți, domnilor și doamnelor, că în sfârșit putem desluși măcar o parte din secretul brandului nostru turistic: știm măcar de ce este verde!

 

Tot în gazeta lui Dan Voiculescu puteți citi și un editorial lacrimogen semnat de Sorin „dă-mi șpagă altfel de dau în gât” Roșca-Stănescu. Pe scurt, el povestește cum a fost la bulău și s-a întâlnit, printre alții, cu Adrian Năstase (cu care a discutat despre modificarea Constituției!?!?!), cu SOV și cu Bogdan Popovici. În principiu, ce vrea să zică SRS e că ăștia trei sunt doar niște mici găinari, care ar trebui eliberați din închisori ca să facem economie la buget și că el personal o să se ocupe de asta avansând un proiect de lege. În sfârșit, am înțeles și eu o chestie: ce cauți matale în Parlament.

Pe Realitatea.net aflăm despre cazul unui șofer din Moinești care a fost amendat de Poliție după ce și-a declarat mașina furată, dar, de fapt, uitase unde o parcase. Nu știu cât de mare e Moineștiul, dar mi se pare că polițiștii de acolo au făcut exces de zel. Puteau să-i dea omului și niște lecitină, să nu se mai întâmple asta pe viitor.

Colegii de la România liberă vin cu o listă de potențiali guvernatori ai potențialei Românii regionalizate: Gheorghe Nechita, Cristian Adomniței, Miron Mitrea, Gheorghe Flutur, György Frunda ori Codruț Șereș. Viitorul sună bine, nu?

Potrivit EVZ, Mircea Geoană ar plăti doar 35 de euro pentru o vilă cu 10 camere în Dorobanți. Mie mi se pare mai mult decât normal, o satisfacție să aibă și omul acesta după ce a fost președinte doar o seară, nu?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare