HomeActualitatePerlele perlelor

Perlele perlelor

E vremea perlelor de BAC, când râs și plâns sunt tot un drac. În consecință, am cules și noi o mică salbă ce ne-a făcut din nou mândri că suntem români; acum, când Halepa e cu gândul la sex și nu mai potrivește mingea unde ni se fălea nouă organul național. Atenție, orice asemănare cu realități paralele este întâmplătoare și niciun animal politic n-a avut de suferit în cursul redactării!

„Ionică Mincinosul este un personaj foarte pozitiv care sa bătut mereu cu balauru din cauză că acesta hăhăia tare și nu lăsa oamenii să doarmă la locu de muncă. El ia dat gonetă lu balauru cel rău după ce la băgat până la gât în pământu din tărâmu Nana. Da și el a intrat din greșală până la genunchi din care motiv a rămas cu menisc la un picior. De aceea sa dus la un vrăjitor din Turcia ca să il repare și fincă acoloșa era liniște și pace când nu se dedea cu bombe din presă". (Pontea Victoraș, elev clasa Premier League)

„Ulise umbla mult cu vaporu fincă era pe meserie. El avea tot timpu doape în urechi ca să nul tragă în pept sirenele. Cel mai frumos a fost când șia uitat doapele printre doapele dela sticle și o sirenă blondă la vrăjit definitif. Nu cunosc cum se termină povestea pencă mai are niște serialuri până la sfârșit". (Băseanu Trăienel, elev Liceul de Marină "Biruința")

„Cenușereasa ie povestea mea preferabilă de când ieram mică și brunețică și semănam cu iea. Noi aveam sobe acasă care le curețeam de cenușe în fieșcare zi. D-aia o să mă duc ieu la școala veții undeo sămi placă mult basmu cu cocoșu care umblă cu haznaua în pungă. Egzistă și unele diferențe pentru că iea sa măritat ca proasta cu un prinț iară ieu o să divorțez ca săi fiu credinceoasă unui broscoi". (Udroiu Nuța, elevă clasa Experte).

„Călin Nebunul este un personaji principal care face el ce drege și nușcum dreacu îi ese lui toate mișto. Adicătelea cardește bani la greu pe card, e pus mereu pe funcții beton și se lipește de gagice multe care le ia pe rând de nevastă. Apreciiez pe propia răspundere că miar plăcea și mie așea ca el, să dau un miar la frizer. Deci mă pregătesc și învăț bine plus că dejea leam rezolvat pe trei sferturi dintre colege". (Tăricelu Călinaș, elev Liceul de Manechine)

„În povestirea Mihai și Gâdele noi avem de-afacere cu o faptă de mare vitejie a lu viitoru voevod de care io mă simpt atașat ca deun coleg mai mic. El erea atâta de spăimântător la uitetură că până și gâzii se perdea în fața acestuia ca gâzii de azi în dosu lu Domnu Voiculescu. Numa o dată s-ancruntat Mihai la gâde și pămpălăul ia și căzut în genunche tot ca mihaii de acuma în fața Domnului tot Voiculescu". (Zvonea Valerică, elev sculer-basculer)

„Io nu prea am taine cu nea Ispirescu ăsta de care mă întrebați, da îmi place rău de cel mai mișto personaj al lui, Zmeul Zmeilor. Așea am vrut și io mereu să mă calific, ca acuma când sunt primul pe talent și instinct primar. Zbor cu zmeul, delta-planul, schigetul și ce so mai găsi la mine în ambarcaderul din living. Ca să nu mai zic de Elene Cosânziene co să crede-ți că mă dau mare ca mincinosul ochelarist care se dădea zmeu și mia turnat povești cu portul". (Măzăriche Răducu, zmeul clasei)

„Fata Moșului și Fata Babei sunt niște basme tari și mia plăcut de ele de prima dată când leam cititără, adică când lucram cu moșii și babele care se folosește în industria textilistă. Deci eu mam pregătit ecscelent pentru BAC c-ăs conștincioasă că nu mai așea o să ajung mare în Româniea. Și cine poa să știe ecsact, poate chear o să fiu și eu cineva la vreun parlament prin Europa". (Grăpiși Marioara, elevă text-stilistă)

„În Luceafăru marele nostru poiet național Mihai Eminescu descrie cum se lupta subiectu principal cu condiția mizeră în care îl ținea Demiurgu lui evreu. Adică fics la fel cum s-a petrecut faptele și cu geniu Eminescu, asasinat de masonii evrei pentru că vroia să mai scrie 100 de strofe la Luceafăr. Deși elevii români, în inconștiința lor, se bucură ca rămas doară 98, eu considerez faptu ca cea mai mare crimă din istoria României". (Furnal Gicu, elev liceul "Lupul Dacic") 

„Dragi profesori, am tras cu ochiul la dragii mei colegi români și am observat că sunt de-a dreptul naziști cu limba maternă. Când aud de ea le vine să scoată pistolul. Eu, din păcate, nu reușesc să înțeleg subiectul pe care mi l-ați dat deoarece nu pot să mă concentrez. M-ați pus în bancă lângă colega Carmen și ea niciodată nu nimerește rochia potrivită. Acum e ca și cum n-ar avea vreuna și cred că o să pierd bacul ăsta. Aștept să plecăm de-aici ca să-i scriu ceva în caietul cu impresii și să-i presez acolo o floare de nu-mă-uita. Sper să iasă cu mine la un cremeschnitte și fără bac luat, că nici 60 de clase nu fac cât 6 case, câte am citit eu că poți să-ți cumperi doar stând în meditație!" (Johann Werneris, Elite-Klasse)

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare