AcasăActualitateTony & Teo dixit: Dislike şi tu dacă nu...

Tony & Teo dixit: Dislike şi tu dacă nu eşti de acord!

Cea mai mişto veste a acestor zile nu se leagă de criza refugiaţilor, criza financiară sau criza vârstei la Băsescu: Facebook va introduce butonul de dislike! Avem informaţii sigure că hotărârea lui Zuckerberg a venit în urma studierii cu atenţie a activităţii utilizatorilor români ai reţelei. L-am contactat personal pe Mark, noi fiind prieteni apropiaţi cu el din vremea când ne-a suspendat contul din cauza unor frumuseţi dezvelite:

AC: Salut măi, Markule! Ce pelemeul utilizatorului român mai faci?

MZ: Hi, academicienilor! Sau, mai bine zis, shalom! Văd la voi pe reţea că din jidan corporatist, capitalist şi imperialist nu sunt scos! Păi de ce mai folosiţi reţeaua mea şi nu pe a lui Putin?

AC: I-a dat drumul Putin deja?

MZ: Îi zice Pobeda şi promite solemn să pună Facebookul meu în minoritate. Cică nu se cuvine ca o minoritate să domine piaţa mondială a reţelelor de socializare!

AC: OK, o să ne facem şi noi un cont acolo, dacă dobânda-i atractivă. Care-i treaba cu butonul de dislike, am auzit că ideea ţi-a fost inspirată de România. E adevărat?

MZ: Absolutely. Am studiat personal activitatea pe Facebook Romania şi, amănunţit, postările utilizatorilor. E clar că butonul de dislike este o mare lipsă, iar asta se traduce la voi prin multe înjurături între utilizatori! Nu vrem şi nici nu putem să suspendăm atâtea conturi româneşti, aşa că vom da oamenilor posibilitatea să-şi exprime concis şi elegant dezacordul.

AC: Şi crezi tu că românaşii nu se vor mai înjura între ei?

MZ: Mai curând va dispărea Facebookul, cu tot cu internet. Dar mizăm pe reducerea masivă a înjurăturilor şi jignirilor online.

AC: Noi avem un mic dislike pentru iniţiativa ta, ca trăitori în România: păi plăcerea românului majoritar tocmai asta este, are privilegiul să înjure pe cine vrea…să zicem muşchiul lui…pe internet! Unde mai poate Gogu de la Mădulari să-şi bage mădularul în filosofia băsistă a lui Pleşu??

MZ: Pleşu…what the fuck is Pleşu?!…un nou curent filosofic?

AC: Nu ştii tu, că nu vrea să-şi facă cont la tine pe Facebook. E cam cu nasul pe sus, nu acceptă să-l dea în pelemeul lui orice grăjdan. Elitist, în pln!

MZ: Spuneţi-i din partea mea că noul buton va contribui mult la asanarea climatului conversaţional. Nu-ţi place Pleşu, dislike şi gata!

AC: Păi şi ce pxxa lui mai înţelege românul din asta?! Tu chiar vrei să treacă majoritatea românească pe Twitter şi Pobeda? Ciudată strategie managerială!

MZ: Facem o probă. Dacă nu merge, scoatem dislikeul numai din România. Mai vorbim atunci, da? Hai că-mi stagnează afacerile şi mi se răscolesc strămoşii în morminte! Haha…vă place cât de corect-politic sunt cu voi, românii, nu?

AC: Treaba ta, dar nu faci bine ce faci. O să te înjure mai abitir românaşii verzi, precis o să posteze linkuri unde tu eşti cu reptilieni în cap, ca Obama!

MZ: Obama chiar are unul, dar e un reptilian pacifist şi corect-politic până la Dumnezeu, Allah şi Iehova. Ăla crede că şi ISIS este o formă de viaţă cu drepturile ei fundamentale şi inalienabile! V-am pupat, pa!

AC: Salutare! Băi, ăsta seamănă la voce cu Ponta, păcat că nu putem noi să-i suspendăm contul, numai el nouă. Hai să-i dăm primii dislike, bogătanul dreacului!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare