AcasăSportFotbal si afaceriFanii CSA au încurajat Corvinul, pentru a experimenta cum...

Fanii CSA au încurajat Corvinul, pentru a experimenta cum e să fii de partea unei formații cu șanse de promovare cândva

Peluza Sud, suporterii echipei care joacă pentru a se afla în treabă, Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua București, au venit să susțină Corvinul Hunedoara în Supercupa României contra Fotbal Club FCSB, formație păstorită de Gigi Becali și antrenată de rezultatul exporturilor de ovine în Cipru ale țării noastre.

Cu toate că echipa susținută de ei a pierdut fără drept de apel în fața campioanei României, suporterii CSA au câștigat totuși ceva: experiență.

Nu este o glumă!

Au câștigat experiența de a susține o echipă care are șanse să dobândească pe viitor drept de promovare în primul eșalon fotbalistic al României, spre deosebire de favorita lor.

Suporterii CSA s-au alăturat fanilor cu Castelul Corvinilor pe tricouri, în timp ce speranțele lor de a asista din nou la fotbal adevărat rămân închise într-o fortăreață a generalilor cu burdihane finanțate de stat în dotare.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare