AcasăPoliticPresedinte si alti functionariCavalerul Bădulescu a primit centura de castitate

Cavalerul Bădulescu a primit centura de castitate

Mai puțin cunoscutul dar prea mult mediatul domn Aurelian Bădulescu, fost viceprimar al Capitalei și consilier general, în timpul mandatului doamnei Firea (această Dulcinee a Voluntariului) a fost decorat, de către președintele Klaus Iohannis, cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler.

Cum nu se poate mai nimerit, am spune noi. Nici că se putea potrivire mai bună. Domnul Bădulescu a dovedit nu numai fine trăsături de intelectual, urlând și stropind cu salivă la fiecare ședință de Consiliu General, ba chiar arătându-și noul pix sub forma degetului mijlociu, dar și merituoase (doar a fost „Pentru merit”, herr Klaus) virtuți și vitejii specifice unui cavaler. În sprijinul afirmațiilor noastre, ne amintim cu nostalgie și drag de perioada când Aurel Bădulescu a fost viceprimar. În 2017, dovedind o atitudine curtenitoare față de femei, specifică unui cavaler, a făcut-o „prostituată” pe o consilieră USR, după care, impulsionat de măreția pe care ți-o acordă doar noblețea sufletească, a înjurat-o ca la ușa palatului cu turnulețe pe consiliera USR Ana Maria Ciceală. Dar faptele de vitejie ale acestui adevărat Cavaler al veselei figuri nu s-au oprit aici. Dragostea și respectul purtat ființelor de sex opus (dacă între timp domnul Bădulescu nu s-a identificat cu o cavaleră) au explodat, am putea spune, când i-a spus unei jurnaliste că este „o vacă”. Cât romantism! Cât cavalerism! Ca apoi, să pornească la luptă cu o moară de vânt identificată sub forma lui Gabriel Mutu, colegul său de partid, pe care l-a bătut măr.

Colac peste pupăză, în 2020, Bădulescu a postat o fotografie cu Iohannis în chip de Hitler!! Același Iohannis care i-a prins decorația în pieptu-i de aramă.

Propunem președinției să aibă în vedere ca, la următoarea sesiune de decorări, să i se acorde Ordinul Degetului Mijlociu.

Sorin Petrescu
Sorin Petrescu
Sorin Petrescu este un scriitor și traducător român, membru al Uniunii Scriitorilor din România. Absolvent al Facultății de Filosofie din București, a lucrat ca profesor și referent la Uniunea Scriitorilor, ulterior devenind redactor la Editura Corint. A tradus peste 100 de titluri din engleză, incluzând beletristică și lucrări de psihologie. Ca autor, a publicat zece romane de război sub pseudonimul Mike Hassel și alte romane notabile, precum „Te-am iubit numai duminică” și „Fiul lui Iisus”. În plus, a scris piese de teatru și a colaborat la spectacole de umor difuzate la radio și televiziune. A primit premii naționale și internaționale, fiind recunoscut pentru contribuția sa la literatura și cultura românească.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare