AcasăPoliticPresedinte si alti functionariIohannis – dă-mi-o mie, NA-TO mie

Iohannis – dă-mi-o mie, NA-TO mie

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Klaus Werner Iohannis reinventează schema clasică din blaturile fotbalului românesc.

În loc de consacrata “dă-mi-o mie, na-ți-o ție”, șeful de la Palatul Cotroceni a inventat și a dezvoltat, în aproape zece ani de mandat, schema “statule, dă-mi și mie, NA-TO mie”.

Ecuația inventată de șeful statului român se identifică însă cu profilul profesorului descentrat de fizică, centrat însă pe afaceri imobiliare, și se demonstrează imperfectă.

Dacă, pe plan intern, “Guvernul Meu” condus de binomul Ciolacu – Ciucă îi rezolvă toate ecuațiile președintelui Klaus Iohannis, pe plan extern, președintele Statelor Unite ale Americii (SUA), Joe Biden, l-a trimis pe șeful statului român în ecuații de comunicare, provocându-l să continue dialogul despre șefia Alianței Nord-Atlantice cu un căluș în gură.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare