AcasăActualitate40 de suporteri s-au îmbolnăvit de Covid după ce...

40 de suporteri s-au îmbolnăvit de Covid după ce au asistat la meciul Irlanda de Nord – România

40 de suporteri de carton, prezenți în tribunele Windsor Park din Belfast, în ultimul meci al Grupei 1 a Ligii B din Liga Naţiunilor, s-au îmbolnăvit de Covid după ce au asistat la meciul Irlanda de Nord – România, relatează ȘtirineOficiale.ro, site-ul Grupului pentru Interacțiune Strategică condus de Radet Calafat.

Manechinele au fost instalate săptămâna trecută la peluzele stadionului de către oficialii irlandezi, în dorința de a oferi o aparență de normalitate în desfășurarea confruntării fotbalistice între cele două echipe.

Ne-am gândit să testăm această populare cu public fals a tribunelor în perioada pendmică și, dacă ea va funcționa, să apelăm la ea și după ce lucrurile vor reveni la normal. În felul acesta ne-am gândit că putem reduce și riscul amenzilor de la UEFA, după partidele internaționale, pentru că suporterii de carton nu mai pot striga ”Mori, țigane!” la fiecare acțiune a vreunui jucător din România”, a precizat Galery Varga Seala, ofițerul de presă al nord irlandezilor.

Din nefericire, însă, 40 dintre suporterii falși au fost testați pozitiv după meciul dintre Irlanda de Nord si România, cauza probabilă a infectării fiind vehiculată a fi vizita, în sectorul cu manechine de carton, a unor oficiali români cuceriți de frumusețea câtorva dintre falsele suporterițe irlandeze.

Reprezentanții Federației de Fotbal Nord Irlandeze dau de înțeles că manechinele infestate vor fi supuse unui atent proces de dezinfectare cu biocid și, de la următoarele confruntări ale alb – verzilor, vor fi dotate corespunzătoe cu măști de protecție. În plus, suporterițele sexy de carton vor fi păzite și de câteva plutoane de personal de securitate, pentru a nu mai cădea pe mâna oficialilor netestați ai formațiilor adverse, sau pur și simplu vor fi recolantate și transformate în baragladine imigrante, vânzătoare de popcorn și semințe, astfel încât gradul lor de atractivitate să fie redus la minimum.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare