HomeActualitate8 motive pentru care, de 8 Martie, ne amintim...

8 motive pentru care, de 8 Martie, ne amintim că iubim nebunește femeile!

La mulți, de Ziua lor, tuturor femeilor din viața noastră. Le urăm să rămână mereu așa, tinere, frumoase și multe, și să nu uite motivele pentru care le iubim, în general:

1. Pentru că ne plac discriminările, sexismele și incorectitudinea politică. Se gândește cineva azi cum se simt conchitele cu cârnat în dotare?

2. Femeile spală, gătesc, fac copii și curățenie, bașca serviciu. De-aia le iubim pe Bianca și Cruduța, cu ele nu te plictisești niciodată.

3. Deoarece așa ne cere Mama Natură. Să-l văd eu pe ăla care rezistă când Roxana Ionescu îi cere ceva natural!

4. Femeile aduc culoare în viața noastrã. Cum ar fi un meci de fotbal fãrã sã te întrebe nimeni de ce echipele atacă porți diferite?

5. Ele au adus sentimentul benefic al egalității în familie. Realizați cât de nasol se simțeau bărbații pe vremea când femeile le erau supuse, nu vorbeau fără să li se dea voie și serveau la masă când ei veneau cu alte femei acasă?

6. Știm cu toții că familia este celula societății. A pomenit cineva celulă fără gardian?

7. Ele ne strâng de pe drumuri când o luăm pe căi greșite. Păcat că, din inerție, fac asta și când ieșim cu băieții la una mică și cu fundul mare. Asta-i situația, orice creație este imperfectă.

10. Cum de ce le iubim? Pentru că nu ne putem abține iar uneori chiar divorțăm ca să le putem iubi în tihnă pe Suzy, Mițy și Pissy fără să ne reguleze nevastele la cap!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare