HomeActualitateAntena 3 va fi, în seara asta, al doisprezecelea...

Antena 3 va fi, în seara asta, al doisprezecelea jucător al României

Precum probabil ştiţi, de vreme ce turul partidei de partid Grecia-România a putut fi urmărit la România TV, returul va fi difuzat de Antena 1, din simplul motiv că banii din publicitate trebuie să ajugă la toate vuvuzelele USL. Vineri, în ciuda preţioaselor indicaţii date de tripleta de aur a fotbalului românesc CO-LI-VA (Copy-Paste, Liviu Dragnea, Valeriu Zgonea), tricolorii au jucat ca nişte loaze, dar astăzi lucrurile vor sta cu totul altfel.

Potrivit unor informaţii pe care Piţi le dorea secrete, dar care, până la urmă, s-au fâsâit şi spre presă (că doar vorbim de Antene şi Felix, nu?), naţionala României va avea o cu totul altă componenţă, pe teren urmând să fie trimisă o garnitură de excepţie, din care nu vor lipsi faimoşii Gâdea, Ciuvică şi Badea. Gâdea va evolua, după cum îi arată şi buzele, ca fundaş şi promite să nu lase pe nimeni să pătrundă în careul de 16 metri.

„Eu, personal, n-aveam nimic cu grecii, dar domnul Profesor Voiculescu mi-a zis că, de vreme ce fac parte din UE, sunt şi ei tot băsişti, dă-i dracu’, Doamne iartă-mă! Domnia sa m-a avertizat să apăr linia de fund ca pe propriul lui posterior, adică să nu las pe nimeni altcineva să se atingă de ea, aşa că o să joc la rupere! Dacă se-apropie vreun grec de poartă îmi iau mutra de gânditor, îmi pun degetele în bărbie, îmi bombez fruntea şi îi spun, cu ochii la cameră: „Alo, Passaris, Sirtakis sau cum ţi-o zice, vezi că am dosarul tău! Ştiu că ai dat cu muci pe bară când jucai la juniori mici, dacă fac dezvăluirea asta ţi-am terminat cariera, pezeveghiule!”.

Ciuvică va juca la marcaj, filaj şi dublaj, înregistrând toate discuţiile dintre greci şi pârându-i la arbitru ori de câte ori înjură sau scuipă pe teren. „Stenogramele vor dovedi clar că mai mulţi jucători din naţionala Greciei au cumpărat nu doar meciul, ci şi gazonul de pe Naţional, pe care fiica mai mică a preşedintelui l-a arendat unei firme de apartament din Halkidiki. Cum mi-am dat seama? Simplu: ei sunt eleni, ea e Elena! Legătura de corupţie e vizibilă şi din avion!”.

În fine, Mircea Badea va evolua vârf avansat, urmând să-i hărţuiască permanent pe apărătorii greci, pe care-i va întreba, din două în două minute: „Hai zi să moară mă-ta că nu eşti băsist! Zi! Jură-te tu să n-ajungi la Rio dacă eşti!”.

„Sunt obişnuit, a explicat Mircea, să joc avansat, să stau la pomană cum ziceam când eram mici, pentru că toată viaţa asta am făcut. Îi spargem pe greci, o să vedeţi, trei boabe le dăm, în direct şi la oră de vârf! Şi, dacă nu-i batem pe teren, nu-i nimic, frăţioare, că le-arăt io pe urmă filmu’ ciumpalacilor: mă bat cu doi, cu trei, cu cinci, cu unsprezece deodată, iau pe urmă la rând banca de rezerve, bat şi galeria, le rup capu’ la toţi, să priceapă fraierii că ca Mircea Badea nu e nimeni pe planetă! Muriţi în chinuri, palicarilor!”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare