HomeActualitateBeţivii din toată ţara mulţumesc guvernului că a scăzut...

Beţivii din toată ţara mulţumesc guvernului că a scăzut TVA-ul la pâine!

Vestea că TVA-ul la pâine va fi redus la 9% începând cu luna septembrie a produs o explozie de bucurie printre români. Cei mai bucuroşi au fost însă nu marii consumatori de pâine din sudul ţării, ci marii consumatori de spirt din est.

“Nici nu ştiţi cât suntem de fericiţi când am auzit că domnul Ponta scade TVA-ul la pâine! Faptul că a crescut, în acelaşi timp, accizele la alcool nici nu ne interesează, pentru că noi, contrar celor afirmate de oltenii, muntenii şi ardelenii răutăcioşi, nici nu punem gura pe alcool din comerţ! Noi nu bem decât spirt de calitate, filtrat prin pâine. Or, până acum, la ce scumpă era pâinea, abia de-ţi permiteai să te îmbeţi ca să-ţi baţi nevasta. Dacă voiai să-ţi baţi şi soacra sau, mai ştiu eu, să-ţi violezi şi verişoara, nu mai puteai, că nu-ţi mai ajungeau banii de pâine! Pe când aşa, graţie acestei măsuri salutare, o să avem pâine la discreţie!”, ne-a declarat un cetăţean din judeţul Vaslui.

Un consângean al lui, din judeţul Bacău, a ţinut să-i întărească spusele: “Anul trecut, la inundaţii, abia de-am rezistat trei zile în casă şi am fost nevoit să beau şi parfumurile contrafăcute ale nevesti-mii, altfel muream până să ajungă SMURDU’ la noi. Acum însă, inundaţiile n-o să ne mai prindă nepregătiţi, o să ne facem stocuri de pâine din vreme, să avem chiar şi la iarnă şi să nu murim ca proştii de sete pe viscolul ăla, până să ne scoată armata din nămeţi”.

Potrivit surselor noastre, reducerea TVA-ului este doar primul pas dintr-un vast program de hrănire sănătoasă a populaţiei. Pâinea va fi, în continuare, ieftinită treptat, pasul final vizând distribuirea gratuită şi obligatorie, către toţi cetăţenii României, a cinci pâini pe zi, ştiut fiind faptul că pâinea stimulează inteligenţa, iar la anul sunt alegeri.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare