AcasăActualitateBlack Friday de toamnă la eMAG: Liviu Dragnea s-a...

Black Friday de toamnă la eMAG: Liviu Dragnea s-a interesat dacă ”se dau” și reduceri la pedepse

După mai bine de 15 luni la mititica, Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, a căpătat, potrivit colegilor, un comportment cel puțin bizar, încercând să nu piardă nicio ocazie reală sau imaginară de a-și reduce perioada sejurului petrecut după gratii.

Astfel, auzind la tranzistorul închisorii că, în prima zi de vineri a lunii septembrie, cu ocazia unui Black Friday anticipat, ar putea gasi orice extrem de redus la Emag, ex-liderul PSD s-a luminat la față și a consumat una din convorbirile telefonice legale cu un apel la cel mai mare retailer online din România. Pe parte materială nu-l interesa nimic întrucât le-a lăsat celor de afară lovele cât să cumpere toată planeta, indiferent de preț. Dragnea era, de fapt, interesat, mai mult daca Emag-ul are, la ofertă, și pedepse reduse pentru condamnații penal.

Ne pare rău, domnule Nicolae Liviu, dar tot ce aveam redus la raionul pedepse s-a dat ca pâinea caldă. Cele de trei ani jumătate, cum doriți dumneavoastră, nici nu s-au ieftinit, fiind la mare căutare printre colegii de partid. Aaa, ar mai fi, totuși una, dar în perioada asta o avem mărită la zece ani, deci nu credem că v-ar interesa”, au raspuns reprezentanții departamentului de vânzări, făcându-l pe Liviu Dragnea să dea cu levierul după șeful atelierului auto în care lucrează.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare