HomeActualitateBonetti vrea să reînvie gruparea Anonymous

Bonetti vrea să reînvie gruparea Anonymous

Antrenorul lui Dinamo este convins că pentru a câștiga titlul în România îi sunt de ajuns trei zambieni și doi italieni din Liga a 5-a.

Dinamo se pregătește intens pentru Liga Campionilor – e adevărat, de vreo 10 ani –, dar acum, parcă mai mult ca oricând, șansele să ajungă acolo s-au dilatat precum șinele de cale ferată vara, spre bucuria hoților care se grăbesc să îndeplinească producția la hectar.

Artizanul proiectului „Europa, nu uita, de ani buni Borcea te vrea” este Dario Bonetti, omul care a descoperit câțiva fotbaliști pe care până și Google i-a ratat. Când șefii i-au cerut explicații pentru acest rateu, Google a dat din colț în colț, s-a înroșit tot la față, însă a fost salvat chiar de Bonetti, care le-a răspuns că liga din Zambia și Liga a 5-a din Italia n-au catadicsit să-și facă site-uri.

La rândul său, Dario a trebui să dea explicații în fața șefilor de la Dinamo, cărora le-a spus că pe italieni îi cheamă Filippo și Andrea, asigurându-i că ultimul este băiat sută la sută. Mai mult, aceștia sunt fiii celebrului Roberto Mancini, și oricine știe că așchia nu sare departe de trunchi.

Când a venit vorba de zambieni, Bonetti s-a entuziasmat instantaneu, dar a cerut imediat o găleată cu gheață, în care și-a vârât capul pentru a-și aduce obiectivismul la cote normale. Antrenorul le-a spus că i-a văzut pe cei trei într-un documentar pe Animal Planet, în care aceștia s-au luat la întrecere cu un ghepard, căruia i-au dat un avans de 50 de metri, dar l-au ajuns până la linia de sosire. Italianul este convins că într-un sistem tactic 7-0-3, cei trei i-ar alerga pe adversari până le-ar scoate sufletul, după care cei șapte fundași vor avea alt curaj să atace poarta adversă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare