AcasăActualitateBrigada Perverse intră în acțiune

Brigada Perverse intră în acțiune

Deși încă nu e 26 ianuarie, ziua când venea pe lume Cârmaciul Nicolae Ceaușescu, adevăratul părinte spiritual al Cârpaciului Liviu Dragnea, ciracii săi din eșaloanele 2, 3 și ale Securității și fostului Partid Comunist, adunați azi ciorchine în PSD și ALDE, s-au gândit să facă o surpriză pulimii care i-a votat, dar și nouă, celorlalți, venind cu Decretul. Pentru cei care au deschis mai târziu ochii și aparatele de radio-TV și nu știu care-i faza cu Decretul ăsta, o să explic pe scurt: o dată la câțiva ani, de ziua lui, Pingelică se credea un fel de împărat-zeu roman și dădea drumul la pușcăriași pe stradă. Când se suna grațierea la bagabonți, imediat climatul de siguranță, ordine și disciplină cu care astăzi pensionarii votanți de PSD ne scot ochii zilnic, dispărea ca prin farmec și după ora nouă seara nu mai vedeai țipenie de om pe străzi.

Nu vă imaginați însă că noua orânduire pesedistă ar avea, vreo nostalgie după Ceașcă, așa cum au, de pildă, votanții lor mononeuronali. Nici vorbă de așa ceva: alde Dragnea, Tăriceanu și ceilalți penali n-au niciun regret după Ceaușescu, deși măcar o lumânare, acolo, creștinește, ar trebui să-i aprindă la Ghencea, că fără el numai apucau ei să moară la Revoluție și să devină, după Revoluție, prosperi (adică burtoși) și controversați oameni de afaceri & politicieni. Singurul motiv pentru care acești indivizi – instalați în fruntea bucatelor din cauză că la vreo șapte milioane de alegători le-au puțit tehnocrații și nu și-au mișcat curul la vot – vor să dea aministie, grațiere și ce naiba le-o mai trece prin cap, e să-și scape ei pielea. Ca să nu zică însă coana Ioropa sau altcineva că iarăși își dau lege cu dedicație, penalii din PSD-ALDE, această veritabilă ”Brigadă Perverse” chitită să ne dea daună totală, l-au pus pe micuțul plagiator Florin Iordache să facă repede socoteala cam câți pușcăriași trebuie scoși de la bulău, ca să se rezolve, vezi Doamne, problema suprapopulării închisorilor. Că așa sunt pesediștii ăștia: îi doare la bașcheți de problema suprapopulării orașelor și a traficului, în schimb se arată foarte sensibiloși când e vorba de colegii lor de metehne, ajunși la suferință, între patru pereți și cu gratii la ferestre. Păi ce să le fac, frate, șoferilor, dacă sunt oameni cinstiți? Ia să fi violat și ei vreo duduie, ia să fi ciordit un portofel, ia să fi dat în cap la cineva, să vezi cum făcea doamna Firea pe dracu-n patru și rezolva și suprapopularea din trafic.

Prin urmare, ca să fie treaba oablă și justificarea perfectă, pe lângă cele câteva sute de politicieni corupți – inclusiv Dragnea și Tăriceanu – care ar fi ajutați de legea asta să se pișe cu boltă pe justiție, ar mai putea ieși din pușcării încă vreo 8.000 de deținuți de drept comun, condamnați pentru niște găinării și care, la drept vorbind, au făcut rău de râs tagma hoților. Păi ăia sunt hoți, să șterpelească un portmoneu cu 300 de lei și bonuri de masă? Hoți sunt penalii din Parlament, care pentru sub un milion de coco nici nu se dau jos din patul amantei! Acum, grație grijii neprecupețite a Partidului față de om și, mai ales, față de neom, s-ar putea să fim mai mulți, în libertate, cu vreo 8.000 și ceva de oameni. Așa că pregătiți-vă, dragi compatrioți cinstiți, să fiți buzunăriți pe unde veți fi prinși. Și inclusiv boi, pardon, voi, care ați votat cu PSD/ALDE fiindcă sunt români și ortodocși, dar v-au pus miniștri musulmani și dau acum drumul la pârnăiași să vă intre prin case, pregătiți-vă să fiți surprinși. Ați îndrăznit să credeți în România, cum v-a zis Marele Maestru al Combinațiilor din Teleorman? Îndrăzniți să credeți și că o să puteți coborî din tramvaie și autobuze fără buzunarul tăiat și portofelul lipsă la apel. Hai, să vă văd, vă dă mâna să mai îndrăzniți, șoșonarilor, când o să vă încolțească vreo doi magraoni, o să vă pună șuriul la gât și-o să vă colinde cu tradiționalul ”Banii, viața sau mustața?” Mă rog, fără mustața, ca să nu se interpreteze ca un afront adus tatălul tâlharilor din România, tov. Liviu Dragnea.

Și nu știu alții cum sunt, dar mie nu mi-e frică atât de găinarii care mă lasă în autobuz fără banii de Carrefour, până s-ajung la Carrefour, ci de politicienii care mă lasă, pe mine și pe copiii mei, fără viitor. Aici e problema pentru care trebuie luptat. Și de data asta, chiar nu mai e de stat în case, ca la alegeri, hipsterii moșului, e de ieșit în stradă, fraților. Că, dacă nu ieșim acum, când vor ăștia să aducă pușcăriașii peste noi, mare minune de în curând n-o să dea Iordache, Grindeanu și ceilalți lachei ai lui Dragnea o ordonanță de urgență prin care cinstea devine delict și trebuie pedepsită cu pușcăria.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare